Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixtnedslag


Dricker din själs djuphet.
Slukar din värme.
Brinner i din närhet,
brinner som aldrig förr.

Blixten kom helt oväntat.
I närheten av dig,
känner jag mig aldrig naken.
Dina ord fyller mig.





Fri vers av JMR
Läst 641 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-28 10:09



Bookmark and Share


  ordterroristen
ooh, drömlikt. me like!
2007-04-01

  Queen_of_Rain
snygg dikt.. typ maskulin i sin utformning.. vet inte varför.. gillar rytmen dock inte sista raden..
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR