Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ögat


Det skär
Du sårar

Tårar




Fri vers av JMR
Läst 1459 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-08-23 13:18



Bookmark and Share


    Camillaa
fin liten dikt :)
2006-08-25

  Neal VIP
kort men suveränt !
2006-08-24

  Marta
Ber om ursäkt för trean. Det skulle vara en fyra.
2006-08-24

  Marta
Den här var ju faktiskt riktigt oväntad. Anspråkslös vid en första anblick men den växer, absolut!
2006-08-24

  prinscess VIP
mycket skärande liten text
grattis till guldstjärnan
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR