Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Safe sex?


Cybersex


Med dålig upplösning tack vare
all cd-rom och coola jag laddat i mig
spanade jag in hennes grafik
och gillade pixlarna jag såg.

Jag frågade om hennes mjukvara
var kompatibel med min hårdvara
varpå hon greppade min joystick
och bad mig klicka på musen.

Jag smekte av henne netstrumpan
lade musmattan åt sidan och
började scrolla musen hårt
innan jag lät henne smaka min megabit.

Mitt bredband fyllde hennes
moderkort med miljoner små
ettor och nollor men hon sa att
hon hade virusskydd och att jag inte
behövde oroa mig för några små
back up-filer eller säkerhetskopior.

© Boa Berg
2005-08-25
03:56




Övriga genrer av Boa Berg
Läst 1151 gånger
Publicerad 2005-08-25 04:04



Bookmark and Share


  yoyyo
hahah. nice!
2006-04-07

    n.
NÖRDVARNING! kul text! ;)
2005-09-22

  JMR
bara helt enkelt genialt och underbart.....härlig denna....
2005-08-29

    ej medlem längre
Haha! Förstod inte precis alla dataord men det var skickligt skrivet.
2005-08-25

    ej medlem längre
Du fick mej att skratta och le du har humor! Obs! ta inte illa upp.
2005-08-25

    fjädern
dåligt med förspel för min smak...

"säkerhetskopior"...?:)

kul!
2005-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg