Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är redan där


Bakom en fasad
av mörker
ler du

Ögonen dolda
i ljuset
hånet synligt

Ett leende
så falskt
känslan begravd

Bakom en fasad
av lust
gråter du





Fri vers av JMR
Läst 472 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-03 15:01



Bookmark and Share


  Quasimodo
Starkt och sorgligt för det som inte får synas och vara !!
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR