Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du, du, du


Tårar, förväntan, evig längtan.
Slipas, dras, min kärleks soldat.
Känslan, trampar vatten vill ej drunkna.
Kringsstigen ligger i min väntan.

Stanna eller gå, hur mycket kan vi få?
Släppa taget, sjunka ner,
vi andas under vatten.
Simmar som få, som inte ens kan gå.

Ta mig, ha mig, håll mig nära.
Berätta alla dina hemligheter,
jag vill ha dig som du är.
Låt inte andras ord få tära.







Fri vers av JMR
Läst 781 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-12 08:42



Bookmark and Share


  Viktor
Den gjorde mig glad i väntan på mera :-)
2007-06-01

  Markattan
Du har skapat ett skönt flyt i det här rimalstret. Tycker speciellt om raden "Ta mig, ha mig, håll mig nära", den rullar så lätt på tungan ;o)
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR