Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allegoristiskt tänkande



Längtansfullt suger jag på min tumme och rullar ihop mig på soffan.

Minns dagarna som gav mig känslor, mina manodepressiva ord.

Lusten försvann med insikten om männikskors ovilja till meningsbyten.

Tummen är det närmsta känslor jag kommer i dessa stilla dagar.




Fri vers av JMR
Läst 611 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-20 13:43



Bookmark and Share


  SvartaRegndroppar
Allegoristiskt var ett intressant ord, kanske allegoriskt? Annars var det tydliga och tunga känslor du förmedlade!=)
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR