Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga finnas till ändå


Ta min hand,
hjälp mig över vägen.
Benen bär mig inte.

Le åt livet,
solen skiner ändå.




Fri vers av JMR
Läst 613 gånger
Publicerad 2007-04-02 16:18



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Stort att be om hjälp.
2007-04-03

  Isabella
bra skrivet !
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR