Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är jag


En vindpust
ett stilla andetag
självfokus
ord gör mig svag

Stänger en dörr
öppnar en annan
empati
pussar på pannan

Håller i hårt
kramar mitt hjärta
sympati
känner min smärta

Ett inre
bubblande av liv
blundar
våga ta ett kliv

Jag finns här.





Fri vers av JMR
Läst 593 gånger
Publicerad 2007-04-26 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR