Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan världarna...

I sprickan mellan världarna,
på gränsen,
precis där gluggen
finner ljuset,
där finner du drömhärdarna.

Och dessa drömmens vaggor,
av transcendens,
där vettet
möter galningen,
i gryningsljusets faggor.

Där finner du min vän,
med tränsen,
drickandes ur kruset
tömmer han ljuset,
vaggandes på världarna.




Fri vers av Stig-Erik Eriksson
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-12 20:56



Bookmark and Share


  Just Emotions
väldigt bra skrivet!!!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Erik Eriksson
Stig-Erik Eriksson

Mina favoriter
Plåga