Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regler i samhället

tyvärr finns det inga regler i samhället

folk spottar på gatan

äter pommes till frukost

lunch

middag

handikappade och kvinnor

rör sig fritt

på dansgolv

till techno

det finns ingen plats

för såna som mig

moralens väktare

number one




Fri vers av döden.kuken.livet.1987.4ver
Läst 432 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-15 19:07



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Underbar ! (Blev, förresten, medlem, själv, i oktober -12).
2016-12-19
  > Nästa text
< Föregående

döden.kuken.livet.1987.4ver
döden.kuken.livet.1987.4ver