Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klasshat

Ni som läser böcker och har glasögon

vilka tror ni att ni är?

När vi vanliga människor kommer till makten

ska vi slå er med batonger

TILLS NI DÖR




Fri vers av döden.kuken.livet.1987.4ver
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-11 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt underbart konkret.
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

döden.kuken.livet.1987.4ver
döden.kuken.livet.1987.4ver