Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatar killar

Killar är jättefula

och värdelösa

det bästa vore

om man la alla

killar i en grop

hällde på bensin

och eldade upp dem




Fri vers av döden.kuken.livet.1987.4ver
Läst 483 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-09 12:45



Bookmark and Share


  Ric
Ja, haha, och det görs ju nästan nu under den här bizarra metoo-kampanjen.
2017-10-31
  > Nästa text
< Föregående

döden.kuken.livet.1987.4ver
döden.kuken.livet.1987.4ver