Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS SPRÅK


KÄRLEKENS SPRÅK


Känslorna kan svalla över som den värsta orkan
Man skulle kunna flyga på kärlekens vingar som Peter Pan
Men så småningom lägger sig allt och vågorna stilla sig till ro
Så ljut olja på vågorna för kärleken och själens tro

Du skepp som seglar utan roder är svår att styra
Ibland tänker du dig inte för, då är goda råd dyra
Styr mot den hamn som du kan finna lä och mod
Famnen du hade saknar du och naturligtvis när hon log

Ingen har sagt att kärleken är en väg av rosor
Kärlekens språk består av massor av glosor
Många armbågar sig fram så där riktigt galant
Men ändå så tror de flesta att detta är sant

De blåser alltid över och solen tittar fram från
molntapparna
Så knyt dina band och tryck på de rätta knapparna
Ingen är fulländad utan behöver råd för detta var ett förtret
För du har inget att förlora bara din egen stolthet

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-15 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj