Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång och dans

Bara jag får sjunga och dansa
så skiter jag i resten...

Jag skiter i
alla samhällsideal
plikter
fan och hans moster

Jag vill rensa bort
allt onödigt tjafs

Alltså -- bara jag får sjunga och dansa
Så skiter jag i resten...

Tillsvidare...

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-15 21:16



Bookmark and Share


  döden.kuken.livet.1987.4ver
för många klyschor i dikten tyvärr...
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP