Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DITT OFATTBARA LEENDE

DITT OFATTBARA LEENDE

Ofattbart att ett leende kunde
var fångad mellan en mjuk flämtning
Och förtjusning och den stillhet
Som gjorde att jag tog in ditt leende

Jag såg detta leende och dina blixtrande ögon
När dessa mjuka ord bar skymmningen in i natten
Ljuset från lamporna tindrade i ditt hår
Jag väntade på vinden och små klockor skulle ringa
Till slut blev slaget förlorat, jag gav mig
Förlorade till ditt ofattbara leende

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-16 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj