Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKAM

SKAM

Jag tittar I spegeln jag känner skam
Det var mitt fel jag förtjänar denna bottenslam
Jag visste inte alls hur jag tänkte
Det klart att jag dig kränkte

Alla konsekvenserna fick jag riktkligt skörda
Allt som vi byggt upp har blivit förstörda
Jag är absolut en riktig idiot
Inte mycket bättre än ett krocketklot

Så förlåt mig jag ödmjukt ber
Mitt hjärta värker huvudet är ett sårat kvarter
Snälla förlåt mig jag saknar dig så
Varför gjorde jag på detta vis du är ju en av de få

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 220 gånger
Publicerad 2016-02-17 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj