Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU SJUNGER ÄNGLARNA DIN SVANESÅNG

NU SJUNGER ÄNGLARNA DIN SVANESÅNG


Man fick inget sagt
för det gick så fort
Varför sa man inget
innan och fick det gjort

Detta kom mig att tänka på
när jag lade ned mitt
blomsterfång
Nu sjunger änglarna för
dig din svanesång

Du gungar nu i himmelens
hängmatta
Där ser man dig skoja och skratta
Jordelivet är nu slut och du kan
få din frid
För allt kämpande förlorade
du din sista strid




Fri vers av Knoparemoj
Läst 356 gånger
Publicerad 2016-02-17 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj