Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNGDOMSFÖRÄLSKELSE -Puppy Love

UNGDOMSFÖRÄLSKELSE

Jag kände inte dig rikig,du var bara som en vän
När jag började känna dig öppnade sig hjärtat
Jag vill inte minnas tillbaka för då börjar jag gråta
Första kärleken glöm den och försök på nytt igen
Så nu är jag kär i dig och ger allt för det
Jag älskar dig mer än nånsin du måste få veta
Och kommer att älska dig varje dag och natt
Mina känslor för dig koimmer inte att ändras
Mina känslor är sanna och kom ihåg
JAG ÄLSKAR DIG

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-17 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj