Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I MORGON ÄR DET EN BÄTTRE DAG

I MORGON ÄR DET EN BÄTTRE DAG

Jag vill fly bort från detta och all den smärtan
Inte känna denna plåga som man får i hjärtan

Mina ögon känns såriga vad hjälper något nu
Jag vill säga sluta med detta,galet det är inte tabu

Att känna sig sorgsen att känna sig värdelös
Gråten kommer och går så där kopiös

MEN I MORGON ÄR DET EN BÄTTRE DAG

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-17 20:46



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ja har en sån natt med, nu, imorgon är det bättre, vi behöver våga möta smärtan bara, och rida igenom stormen...
Imorgon Du! Då ler vi och dansar igen...
:-)
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj