Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INNERLIG KÄRLEK.

INNERLIG KÄRLEK.


Innerlig frid klart som vitt ger jag månen till dig
Innerlig frid klart som grönt ger jag gräset till dig
Innerlig frid klart som brunt ger jag jorden till dig
Innerlig frid klart som grått ger jag daggen till dig
Innerlig frid klart blå ger jag himlen till dig.

Innerlig frid skänker jag mitt hela liv till dig
Innerlig frid skänker jag hela mitt förstånd till dig
Innerlig frid skänker jag det bästa av allt till dig
Innerlig frid skänker jag min ära och stolthet till dig
Innerlig frid skänker jag morgondagens rodnad till dig

Innerlig frid ger jag rullande vågorna till dig
Innerlig frid ger jag svalkande vindar till dig.
Innerlig frid ger jag den blomstrande jorden till dig
Innerlig frid ger jag alla blinkande stjärnor till dig
Innerlig frid ger jag min eviga kärlek för alltid till dig


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-17 20:49



Bookmark and Share


  DominiQueen
Åååå så innerligt. Så vackert. Att läsa är som att ge själen en själstvätt... Tack från hjärtat att Du delar Din känsla, Ditt uttryck i dessa vackra ord som berör i sin goda ton.

Med vänlig hälsning i natten
DominiQue

BOKMÄRKS!!! :-)
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj