Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT BARNHEMSBARNS KROSSADE HJÄRTA

ETT BARNHEMSBARNS KROSSADE HJÄRTA

Att kunna stå ut med
alla kränkningar

Inte vara värd dammet
under skorna
Är det någon som har prövat på
att få stryk om du råkar spilla lite mjölk

Äter du inte up din mat får du städa toaletten
med en tandborste

Gråter du blir det i klänning klädd
inga lipsillar

Du är 6 år

Linjen: Barnen ställer sig där
för att de ska ”titta” på en

Blond och blåögd
Han tar vi...

Ingen som vill ha en pojke
med brunt hår

Föreståndarinnans ord:

Ni har er själv att skylla
det är ni som har gjort detta.

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-18 01:07



Bookmark and Share


  DominiQueen
Aj! Så får det inte vara.

Må goda krafter gripa in...
Namasté
DominiQue
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj