Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom dikten finns en människa

 

 

 

läser dikter

ser både här och där

felstavningar

ordvalsfel

särskrivning m.m

något som jag hakat upp mig på förut

numera ser jag till helheten

ser människan bakom det skrivna  ordet

det känns mera rättvist mot diktaren

det är ju innehållet som räknas




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-18 11:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Håller med dig till fullo!
Tanken, känslan och budskapet är det viktigaste.
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP