Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekvens

 

 

gömt är inte glömt

inte något hon drömt

men alltid fördömt

inte heller ömt

 

likt sårat djur lider

hon sent omsider

hjärta som svider

ångest henne rider

 

varför hon frågar

vem är han som vågar

hjärtat itu sågar

krossar regnbågar

 

aldrig mer honom älska

sanning alltid härska

kan ej henne behärska

känslor för färska

 

allting vissnar ner

när hon honom ser

aldrig, aldrig mer

hon honom ber

 

slutet ej alltid gott

hon har nu fått

i hjärtat skott

med avsikt berått

 

han hade sin chans

att leva i balans

nu han kommit till sans

efter lustiger dans

 

tro, hopp och kärlek

blev till smälek

inga kramar, inget smek

efter hans största svek

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-04-06 12:55



Bookmark and Share


  ULJO
Gräset är inte grönare på andra sidan. En lärdom vi måste förstå. Var rädd om det man har. Min devis.
2024-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om dessvärre många kvinnors bistra erfarenhet.
2024-04-08

  Kungskobran VIP
Svek
istället för kärlek
är en smärta
för krossat hjärta
2024-04-06

  överlevaren VIP
Smärtsamma rader om krossad kärlek.
2024-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP