Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN BÄDD AV MOLN

EN BÄDD AV MOLN

Jag sover på moln,jag drömmer i himmelen
Drömmer bort mitt liv som går mig förbi
Tror att drömmarna håller mig själsligt sund
Drömmer om ett liv av lycka inga smärtor
Folk säger jag sitter fast,går ingenstans
Men i drömmen har jag ju varit där

En dag kommer jag att vakna upp
Men den riktiga världen är en mardröm
Känner mig trygg i min tillslutna sagoland
Denna dikt är till alla drömmare som förstår
Vad de än säger
Behåll dina drömmar men dröm inte bort ditt liv

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-18 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj