Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FJÄRLIEN

FJÄRLIEN

Jag satt på en bänk här om dagen
En fjäril flög min väg
Till min överraskning så landade fjärilen
I min hand
Jag frågade:
Vad är på tok
Då började fjärilen sjunga:
Himmelen är mörk och dagen är grå
Men det är ingen som tar bort molnen

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-18 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj