Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löparen

löparen som är sin egen skugga
korsar alla vägar
som är dömda att falla

först när han stannar
faller han ner i sin egen grav
och hittar sin väg




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-19 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson