Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här snackar jag i futurum

En oöppnad tid
framför mig
och endast jag bär
nycklarna

En oviss visshet
om
futuriska
händelser
får det
att pirra till lite extra i magen,
inte som chili men snarare
som en erotisk förätt

Vilket är ditt huvudmål ?






Fri vers av Ola Rydberg
Läst 180 gånger
Publicerad 2006-04-30 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan