Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn! Du var len mot min kropp.

De sa att du skulle vara kall.
Famna med en kyla,
som genomtränger ben och märg.
För att sedan omslutas,
av brinnande eldar.
Bränner ens kropp,
tills varken ben eller märg finns kvar.
Vilken lögn, vilken lögn.
Hetta och kyla blandas samman.
En ljummen bris,
len mot ens kropp.




Fri vers av Midnight
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-19 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight