Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN LIVSLÅNG KAMRAT OCH VÄN

EN LIVSLÅNG KAMRAT OCH VÄN

När rosen har mist sin doft och världen går mot sitt slut
När dagen har mist sitt ljus, då är en vän som ett glädjetjut
Någon som tar en precis som man är, vet mina fel och brister
Men ändå älskar en när man försöker spela som gitarrister
Himmelen skickar ner en present varje morgon, man är på helspänn
Men det bästa man kan få på jorden är en livslång, kamrat och vän

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-19 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj