Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mentala ärr (döden var du aldrig värd)

Du sa aldrig nej, du sa aldrig nej.
Så icke jag kunde förstå, förstå,
din vilja om stopp.
Ett sår där, ett annat där.
Blod som flödar från ditt bröst.
Din kropp, vridandes i smärta och obehag.
Skrikande vrål, yttrande i skräck för döden.

Du sa aldrig nej, du sa aldrig nej.
Så hur skulle jag förstå, förstå.
Aldrig du förstod mina skrik om nej.
Varför jag, förstående av dina kroppsliga nej?

Lämnad med mentala ärr,
skaver för livet.
Och dina ärr ska skava,
förstöra ditt liv.
Påminnelser,
om din handling,
och min hämnd.

Du sa aldrig nej, du sa aldrig nej.
Så hur skulle jag förstå, förstå.

Döden var du aldrig värd




Fri vers av Midnight
Läst 401 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-19 20:15



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Den här vill bli läst högt.
2017-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight