Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"The LORD will fight for you, and you shall hold your peace.’” Exodus 14:14


"Put God first and free your soul." big k.r.i.t

barnen som jag är mamma med

grannarna här

rektorn och intendenten för nyanlända elever

hej, här är jag, "regnbågs-kraft" här

jag gör mitt bästa för att tuna in regnbågen

och jag behöver

rätt vattenhalt i luften

för att måla här

kärlek

"Don´t judge me. I was born to be real - not perfect." donksreallife









Fri vers av Ess VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-19 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP