Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEMMET ÄR KÄRLEKENS SOL

Livet är som ett konstverk
Det behöver mycket hjärta
Välj din färg och pensel
Gör det så noga du kan

Innan du målar välj ut ditt favorit ämne
Var inte rädd att förverkliga din dröm
Det gör inget om man gör ett misstag
Målningen är inte på riktig utan på låtas

Titta på din målning gråt inte
Börja om på nytt använd mer kärlek
Ta in den i ditt hem och njut av den
För kärleken är hemmets sol

Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 354 gånger
Publicerad 2016-02-19 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj