Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN BETYDER


KÄRLEKEN BETYDER

Kärleken betyder att man ger upp
Alla bergsbestigningar på jorden
Jag vill göra några vansinniga saker
För din kärlek men hittar inte orden

Kärleken betyder att du är där
När det regnar och när solen skiner
Så med kärlek i mitt hjärta går vi tillsamans
Att äta gröt ibland och ibland några mazariner

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 245 gånger
Publicerad 2016-02-19 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj