Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DITT PULSERANDE HJÄRTA

DITT PULSERANDE HJÄRTA

Dina röda läppar känns som om de var av ädelt vin

För smaken var av balsam för min själ

Känslan spred sig som en löpeld av begär, men skyldes ner

Av dina tårar som flödade, som en vårflod om våren

För ditt pulserande hjärta kunde slå samma slag som mitt

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 864 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-19 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj