Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSKALA DIG OCH KLÄ DIG NAKEN INFÖR SANNINGEN


Avskala dig och klär dig naken inför sanningen

Förljugenhet är det värsta

Av de som är belästa

Ingen tanke på vad detta kan innebära

Att någon mår illa och vill skära

Bo G rapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 305 gånger
Publicerad 2016-02-19 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj