Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R McDonald rip

En man utklädd till Ronald McDonald hängde sig igår
På en öde grusväg i sydvästra Frankrike
Klockan var strax efter 4
Det var inget särskilt med det
Några korpar som cirkulerade runt kroppen
En lokal bonde såg något färgglatt hänga
Nånstans där bland alla avskalade februarifärger
Två män från kommunen kom i en pickup
Avlägsnade kroppen och alla färger

Han hade kanske tröttnat på allt
Gett upp hoppet och tänkt att det inte spelar någon roll
Att hela universum kommer fortsätta skina
Trots att några clowner kommer och går

Det är alltid vinter nånstans
Och det finns alltid clowner som vill dö
Du kanske aldrig sett han i Ica kön som bara tackar och går
kanske han har haft sina drömmar
Och sålt sina år för något meningslöst jobb
Och aldrig haft någon som gett han en värmande tanke
Kanske han tröttnat på allt meningslöst ljus
Och längtat till den andra sidan






Fri vers av W Walker
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-20 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

W Walker