Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 19.2-16

Snöig sandlåda
trots hinkar inga barn
men katter




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-20 06:26



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra fångat
2016-02-23

  RitaBrunner
Låda som låda tänker katten och ger katten i att lådan tillhör barnen hehe.
Gillar!
2016-02-21

  Anya VIP
Jaa precis...dessa katter och sandlådor. Blä! gillar det inte. Innehållsrikt som vanligt. Skickligt.
2016-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku, Gunnel!
2016-02-20

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Klockrent! Ja katter älskar sandlådor ((-:
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP