Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅNGEST-VALSEN

ÅNGEST-VALSEN

Ett lakan som prasslar
Små fötter som tassar
Ljuser ute flimmrar i mörkret
Man tittar på det fula porträttet

Huset blir utan värme så lätt
Man gömmer sig under ett lakan
som är fjärilslätt
Man tycker att en stor hand trycker mot
halsen
Det här är den riktiga ångest-valsen

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 300 gånger
Publicerad 2016-02-20 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj