Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT ÄNGLARNA VAKA ÖVER DIG

LÅT ÄNGLARNA VAKA ÖVER DIG

Låt änglarna vaka över dig till morgonen
Låt dem leda dig igenom natten
Trösta dig i alla dina besvär och sorg
Att hjälpa dig vinna den stora striden
De kan också hålla vakt om din själ
Kanske visa dig bättre vägar

Låt dem vaka över dig när du sover
De kan hålla dig i handen genom dagen
Och visa dig att det finns hopp
Låt dem lugna ditt oroliga hjärta

När fruktan kommer lägger de sina vingar på det
Låt dem höra när du skriker
De är då där och trösta dig
Skulle änglarna nånsin svika dig
Låt Gud vara där den dagen

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 326 gånger
Publicerad 2016-02-20 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj