Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI ÄR ALLA ÄNGLAR PÅ TRÄNINGSLÄGER

VI ÄR ALLA ÄNGLAR PÅ TRÄNINGSLÄGER


Änglarna kanske inte kommer när du ropar på dem
Men de är alltid där när du behöver dem
Vi är alla änglar på träningsläger
Vi behöver bara fälla ut vingarna och flyga iväg.

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-20 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj