Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKAKA AV MIG DITT VÄSEN

SKAKA AV MIG DITT VÄSEN

Att skaka av mig
ditt väsen

Är en brottningsmatch
med min själ

En tanke som var
nästan omöjlig

Den som jag trodde
gjorde mig fri

Istället blev det
bara värre

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 207 gånger
Publicerad 2016-02-21 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj