Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag offrade mig och gav mitt hjärta

Jag offrade mig och gav mitt hjärta


Jag offrade mig och gav mitt hjärta till dig
Nu är jag lämnad ensam och sorgsen
Något sa att just det skulle hända
Men jag trodde att vi skulle möte himmelen
Tillsammans
Jag offrade och gav dig min tillit
Nu är känslorna ändrade,varför gjorde du så
När jag offrade och gav dig mitt hjärta.

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 215 gånger
Publicerad 2016-02-21 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj