Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ARVSYNDEN


ARVSYNDEN

Kan jag bli straffad för
Något mina förfäder har gjort

Kan de plåga människor nu
Är djävulen med i båten

Arvsynden heter det väl
Men kan ödet vara så grymt

För det är ju ingen som någonsin
Har sett dessa inte en skymt

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 273 gånger
Publicerad 2016-02-21 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj