Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CYKELTJUVEN

CYKELTJUVEN

Jag stal en cykel 1947 när jag var 14 år.
Jag gömde den hemma och väntade på att

Jag skulle få ett straff.
Men inget kom.

Jag cyklade runt i byn av all fräckhet
Hur skulle jag ha råd med en cykel

Jag kom från fattiga förhållande
hade ingen som höll mig i hand

Snart visste alla vem jag var.
Jag fick ett rykte att leva upp till.

Sedan blev det större saker än en cykel

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 202 gånger
Publicerad 2016-02-22 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj