Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVINNAN I MINA DRÖMMAR

KVINNAN I MINA DRÖMMAR


Hennes sammets rörelse gjorde att min
själ drogs till
en lysande himmel

Hennes varma läppar rörde
mina med en stilla suck

Ögonen var självlysande
gröna som en sjö av
smaragder

Insidan av hennes hjärta
blev till en magisk melodi
Kvinnan i mina drömmar

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-22 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj