Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN BORTGLÖMDA STUGAN

Den igenväxta grinden
låg där som ett monument
om svunnen tid
Gården var nu så beväxt
att stugan syntes knapt

Stugan var nu ett skelett
av vad den hade varit
Tänk så många skratt
tänk så många besvikelse

Livet var torftigt men
de små glädjeämnerna
var kärleksfulla

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-22 19:35



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fin bild ... din egen?
Dessa tankar kan jag också känna när jag ser dessa hus. Fint ordat/kram

Ps Är det du som har texter med i många tidningar i Sverige?
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj