Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet med dig en stor välsignelse

Livet med dig en stor välsignelse


Om mer människor vore som du
skulle det vara
mer fåglar som sjöng
mer blommor som blomstrade
mer kramar utgivna
mer snälla ord som sas
och mer skäl till att fira
varje dag

Faktiskt
livet självt
skulle vara en stor välsignelse
bara för att du finns

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-22 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj