Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅREN EN FÖDELSE

Vårens första solstråle
har nått din nos
Det känns att vårvinda friska
Tänk när vitsipporna slår ut
man kan ha en utflykt i gräset

Våren är en befriande del av
vår liv
Den gör så kraft och sav
växer i både träd och människor

Våren ger oss så mycket av
vårt eget liv
Många ser våren som en
födelse

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-22 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj