Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEMSK KÄNSLA-KAN INTE SKRIVA LÄNGRE

HEMSK KÄNSLA-KAN INTE SKRIVA LÄNGRE

När jag inte skriver
Får jag en hemsk känsla
Att jag inte längre ha
några känslor
Att jag inte längre
kan skriva

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-23 00:56



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ja, hu vad hemskt! Känner likadant, som om man tappat bort alla orden.
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj