Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅ BORT DET SJUKA

FÅ BORT DET SJUKA

Jag önskar att jag hade en
Trollstav
Att jag kunde få det sjuka
Att försvinna
Trollstaven skulle flyga över dig
Tills du kände dig bra

Det finns ingen trollstav
Så jag kan inte ta bort
Förtrollningen
Men du är ofta i mina
Tankar
Jag hoppas att du snart
blir bra

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-23 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj